Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)

Profiteer van onze sale. Tot wel 70% korting. Ondek nu

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Word VIP member van The Two Sisters

Wil je als eerst op de hoogte zijn van de nieuwe acties en geweldige nieuwe collecties die eraan komen? Deze collecties zitten vol met nieuwe designs, prachtige kleuren en unieke kledingstukken😍! Je inschrijven is super makkelijk, vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt snel een mailtje met je kortingscode! :) 

Word VIP member van The Two Sisters

Wij zijn The Two Sisters

Mijn droom begon 15 jaar geleden al. Ik reisde af naar India en daar zag ik kleuren, stoffen en materialen waar ik opslag verliefd op werd. Mijn liefde voor reizen en India groeide en het liefst zou ik alle vrouwen in Nederland meenemen naar dit exotische land om ze te laten zien wat ik daar zag, gewoon door te reizen en te ontdekken!

Helaas zag ik niet alleen mooie dingen, ik zag vrouwen en kinderen in bizarre omstandigheden. Ik wilde een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van vrouwen in de benarde situaties die ik zag. En zo begon het avontuur!! TwoSisters, van Sisters naar Sister. Door vrouwen voor vrouwen!

Mijn naam is Ingrid en ik ben TwoSisters gestart omdat we in mijn ogen allemaal sisters zijn, niet biologisch maar wel 'By Heart'. In alles wat je ziet voel je de liefde, met ons hele hart en ziel en ongelooflijk veel plezier is dit wat wij doen. Wij hopen dat dit voelbaar en zichtbaar is! Wij gaan voor kwaliteit, aandacht en authenticiteit. 

Om jou als vrouw te kunnen laten shinen zoals je bent: Prachtig!

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze VIPlijst en ontvang 10% korting op je eerste aankoop!

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.