WIE ZIJN THE TWO SISTERS?

Mijn droom begon 15 jaar geleden al. Ik reisde af naar India en daar zag ik kleuren, stoffen en materialen waar ik opslag verliefd op werd. Mijn liefde voor reizen en India groeide en het liefst zou ik alle vrouwen in Nederland meenemen naar dit exotische land om ze te laten zien wat ik daar zag, gewoon door te reizen en te ontdekken!

Helaas zag ik niet alleen mooie dingen, ik zag vrouwen en kinderen in bizarre omstandigheden. Ik wilde een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van vrouwen in de benarde situaties die ik zag. En zo begon het avontuur!! TwoSisters, van Sisters naar Sister. Door vrouwen voor vrouwen!

Mijn naam is Ingrid en ik ben TwoSisters gestart omdat we in mijn ogen allemaal sisters zijn, niet biologisch maar wel 'By Heart'. In alles wat je ziet voel je de liefde, met ons hele hart en ziel en ongelooflijk veel plezier is dit wat wij doen. Wij hopen dat dit voelbaar en zichtbaar is! Wij gaan voor kwaliteit, aandacht en authenticiteit.

Wij doen het anders!

Mijn team en ik zijn begonnen met het naleven van een droom. Maar dit doen we wel op onze eigen manier. Met heel veel liefde, passie en authenticiteit.

Alle foto's maken wij zelf en alle modellen zijn vriendinnen. De mooiste foto's zijn gemaakt door Hanna van Geels. Hoe die samenwerking is ontstaan lees je in dit blog:-) Wij gaan niet voor perfectie, wel voor het beste wat wij kunnen, ik ben geen fotograaf, ik ben geen website bouwer, ik ben geen social media expert en toch doen wij alles zelf. Dat willen wij ook zo houden, dat zal altijd zo blijven!

Desalniettemin staan wij open voor organische samenwerking. Als jij denkt dat je iets kan toevoegen aan de TwoSisters, als je als (beginnend) fotograaf een Try-out met onze kleding wil shooten. Misschien lijkt het je leuk om in te pakken. Kleding te ontwerpen, ben je een kei in Social media. Mail ons dan!

Sisterhood

Alle producten die ik verkoop zijn vóór vrouwen, voor jou! Het liefst gemaakt dóór vrouwen...ieder item heeft daardoor een diepere waarde. Van de ene 'Sister' naar de andere 'Sister' en dan door naar jou 'Sister'. Dat voel ik als Sisterhood en geeft mijn werk en webshop een diepere betekenis.

Steeds meer komt het thema Vrouw zijn echt tot uiting in mijn Webshop (en in mijzelf) het dragen van mooie echt super vrouwelijke kleding en prachtige sieraden om jouw Vrouw Zijn te vieren en te beleven! Vrouw zijn in precies zoals jij bent! Authentiek en puur.

Ik wil niets liever dat jij gaat stralen vanuit diegene wie jij bent. Jouw essentie, dat wie jij bent is volkomen uniek en precies voldoende. De plek die jij in je leven inneemt is bedoeld voor jou. En mooie kleding kan jou helpen om die plek ook echt te gaan innemen!

We zijn zo gewend om ons mooie vrouw zijn te verstoppen, vaak ook vanuit het verleden waarin we ons niet konden uiten daarin. Uit angst om opvallend te zijn, om aantrekkelijk te zijn, ik herken dat!

Inmiddels heb ik mijn eigen kledinglijn waar ik supertrots op ben!! Elk item is door mijzelf met zorg gekozen.

Als je meer wilt zien en weten kijk dan gerust op Facebook pagina The-Twosisters Ik heb heel veel leuke video's gemaakt van mijn laatste reis!

Jij wilt van deze wereld een betere plek maken, net zoals wij!

Elk jaar reis ik regelmatig af naar India! Alle kleding wordt gemaakt in ateliers waar ik iedere dag binnenloop als ik in Pushkar ben. Het zijn kleine ateliers waar tussen de 10 en 15 mensen werken onder goede omstandigheden.

Naast kleding maken is mijn doel om deze lieve mensen te helpen. Dit doen wij (jij en ik samen). Met iedere aankoop gaat er een bedrag naar BlueHousePushkar en maken wij samen een verschil! Iedere bijdrage maakt het mogelijk om deze armoede cyclus te verkleinen.

En waanzinnig project in Pushkar. Alle kinderen van het project groeien op in absolute armoede. Het doel is om de intergenerationele armoedecyclus waarin ze verkeren te doorbreken. Het doel is om deze community te ontwikkelen met zo min mogelijk inmenging van buitenaf.

En ook jij kan daar een bijdrage in leveren. Met iedere aankoop gaat er een bedrag naar BlueHousePushkar en maken wij samen een verschil! Iedere bijdrage maakt het mogelijk om deze armoede cyclus te verkleinen.

Als je meer wilt zien en weten kijk dan gerust op Facebook pagina The-Twosisters Ik heb heel veel leuke video's gemaakt van mijn laatste reis!

Gypsy Nature

In maart 2019 besloot ik mijn Psychosynthese praktijk BureauReuvers waar ik 10 jaar met hart en ziel in gewerkt heb, op een lager pitje te zetten en vol te gaan voor The-TwoSisters. Vanaf die dag heeft de shop een enorme boost gekregen! Yep, als je gaat voor dat wat je voor je ziet, als je de obstakels die er zijn durft te nemen (en geloof mij die zijn er) Dan is er heel veel mogelijk!

Zoals je mij hier ziet op de Royal Enfield motor, reis ik het liefst rond door India! Mijn "Gypsy nature" geef ik steeds meer de aandacht. Ik heb me hier goed in verdiept en voel me thuis! Het mag, het moet zelfs om steeds meer contact met mijn essentie en creativiteit. Steeds meer worden ik ben en wie ik wil zijn. En dat gun ik jou ook!

Ik vind het geweldig om steeds opnieuw te zoeken naar nieuwe producten die van goede kwaliteit zijn, een bijzonder verhaal hebben met de hand gemaakt zijn, en waar ik een bijdrage kan leveren aan het leven van de medemensen die wij helpen door deze producten te kopen:-)

En natuurlijk, om jou als vrouw te laten shinen in wie jij ben!

 "The greatest discovery of all time is that a person can change his future by merely changing his attitude.”

Oprah Winfrey

- Ingrid Reuvers