Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)
Vrouw zijn

Vrouw zijn

, door Ingrid Reuvers, 2 min lezen

Vrouw zijn, ik zou daar (net als jij waarschijnlijk) ongelooflijk veel over kunnen schrijven en misschien ga ik dat ook nog wel eens doen! Wat ik wel met jou kan delen is dat ik mijn vrouw zijn heel lang heb verborgen. Alles wat met vrouw zijn te maken had vond ik ingewikkeld. Door de jaren heen heb ik dat vrouw zijn 'ontwikkeld' en misschien is het juist daarom dat we zulke prachtige kleding hebben!

We zijn zo gewend om ons mooie vrouw zijn te verstoppen, vaak ook vanuit het verleden waarin we ons niet konden uitten daarin. Uit angst om opvallend te zijn, om aantrekkelijk te zijn. Daar willen wij per direct verandering in brengen! Kijk eens naar Cindy, die blik, van binnen naar buiten. Die uitstraling, dat is waar wij aan willen bijdragen, dat jij weer zo durft te stralen. Want dat is het! Durf jij het nog? 

Kleding is ontzettend belangrijk voor vrouwen. Bij bijna iedereen (97 procent) draagt kleding bij aan hoe zelfverzekerd ze zich voelen, maar juist daarom kan het uitzoeken van een outfit voor veel vrouwen een uitdaging zijn. Niet gek, als je je bedenkt dat het soms lijkt alsof de hele wereld een mening heeft over wat je draagt: van partner tot manager, van de buurvrouw tot een minister uit de Tweede Kamer. De partner lijkt overigens de grootste invloed te hebben: 50 procent van de vrouwen geeft aan vooral naar hem of haar te luisteren. 

Ik ervaar iedere dag opnieuw hoe ik geneigd ben om toch maar weer die 'gemakkelijke' spijkerbroek uit de kast te pakken. Maar als ik tijd neem om even met aandacht te zijn bij hoe ik mij wil voelen, dan kies ik voor die vrouwelijke stijl. Waarom? Omdat ik weet en voel dat zodra ik iets moois uitzoek ik mij de hele dag meer vrouwelijk zal voelen, meer in lijn met wie ik ben en wie ik wil zijn. En dat straal ik uit, is voelbaar aan de blikken die ik krijg!

Dus wij dagen jou uit om hetzelfde te doen. We hebben een mega gave collectie samengesteld om jou dat te ook laten ervaren!

 


Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Registreer