Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)
TheTwoSisters Collectie

TheTwoSisters Collectie

, door Ingrid Reuvers, 2 min lezen

Ooit begonnen wij onze kledinglijn met 1 rok. De Samaya Rok. Inmiddels hebben we een bizar uitgebreide collectie die we verdeeld hebben in twee collecties. 

De Gypsy collectie en de Zijden Collectie. Ieder item, echt ieder stuk apart wordt met de hand gemaakt in superkleine ateliers. Ateliers die ik zelf heb uitgekozen van families waar ik thuis kom. Waarvan ik exact weet hoe en onder welke omstandigheden er gewerkt wordt. 

Juist nu, in deze tijd is het zo belangrijk om duurzaam te winkelen. Onze producten zijn allemaal handgemaakt met veel liefde en aandacht door echte kunstenaars en ambachtslieden in Pushkar India.

Gypsy Collectie:

De Gypsy collectie is een mengeling van kleur en van stoffen die niets aan de verbeelding over laat! De stoffen zijn katoen, Jersey katoen, Bamboo katoen, Ruwe katoen en Lycra. Per artikel staat exact beschreven van welk materiaal het artikel gemaakt is.  

Deze stijl zal je niet snel ergens anders vinden en wij willen vooral jouw vrouw zijn benadrukken. De Essentie van wie jij bent weer laten shinen. We zijn zo gewend om ons mooie vrouw zijn te verstoppen, vaak ook vanuit het verleden waarin we ons niet konden uitten daarin. Uit angst om opvallend te zijn, om aantrekkelijk te zijn. Wij willen daar met onmiddellijke ingang verandering in brengen. Jij bent uniek en authentiek en wij willen niets liever dat jij dat zelf ook zo gaat ervaren middels onze TwoSisters Collectie.

Zijden Collectie:

TheTwosisters streeft ernaar om de beste vintage stoffen uit India te vinden en deze om te toveren tot de meest mooie jurken, rokken, kimono's en tops die net als wij kiezen voor een unieke en vooral duurzame verantwoorde stijl. De kern van deze zijden collectie is het upcyclen van prachtige vintage sari's die generaties lang door Indiase vrouwen worden gedragen. Zo leeft haar door in onze waanzinnige items. Wij vinden de kleuren en de zachtheid van de stoffen het allerbelangrijkste. We noemen deze collectie 'Zijden collectie' toch zijn niet alle producten 100% zijde, soms worden er andere hergebruikte stoffen gebruikt. Per item staat beschreven welke stoffen er gebruikt zijn! Het zijn allemaal One-of-a-kind Items. Dus van ieder item is er maar 1!

Sieraden

Onze waanzinnige sieraden collectie komt ook alleen maar uit Pushkar India. Op een van mijn reizen ontdekte ik een zilversmid en zijn familie. Al onze zilveren ringen, ringen met edelsteen, de bedels, zilveren oorbellen, kettingen en wenskokers worden met de hand gemaakt in hun kleine familie atelier. 

Ook de brass oorhangers en de Macramé sieraden komen van 1 adres in Pushkar. Alles handgemaakt door echte ambachtslieden en ware kunstenaars!

Omslagdoeken, tassen en sjaals

TheTwosisters omslagdoeken en sjaals zijn werkelijk uniek te noemen. De zomersjaals zijn helemaal met de hand bedrukt volgens de traditionele Blockprint techniek. Al onze Tassen en Hipbelts zijn natuurlijk ook met de hand gemaakt. We hebben leren tassen en Hipbelts en Hipbelts van supersterke katoen!

Neem je tijd om rustig rond te snuffelen in onze geweldige TwoSisters shop!


Inloggen

Vergeten?

Registeren
Translation missing: nl.customer.register.create_account_info