Hoe het begon

Het begon met een droom. Vijtien jaar geleden, op mijn eerste reis naar India, is mijn droom ontstaan. De droom om alle mooie dingen die ik daar zag mee te nemen en door te geven aan vrouwen in Nederland. Maar ik werd ook diep geraakt door de bizarre omstandigheden. Ik wilde een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van vrouwen in de benarde situaties die ik zag.... En zo begon het...in 2016 ontmoette ik de oprichter van "Peoples Trust" en begon ik met de Webshop. 

Jij wilt van deze wereld een betere plek maken, net zoals wij!

 

Het begin was er! Exclusieve tassen en sieraden die door de jonge vrouwen, die waren bevrijd uit gedwongen prostitutie, werden gemaakt . Een groot deel van de opbrengst ging naar "Peoples Trust" (in India) Inmiddels zijn al die mooie artikelen uitverkocht en ben ik op zoek gegaan naar een nieuw project: BlueHousePushkar

En waanzinnig project in Pushkar (waar ik 90% van alle mooie artikelen die je in de shop ziet vandaan haal) Alle kinderen van het project groeien op in absolute armoede. Het doel is om de intergenerationele armoedecyclus waarin ze verkeren te doorbreken.

Het doel is om deze community te ontwikkelen met zo min mogelijk inmenging van buitenaf. En ook jij kan daar een bijdrage in leveren. Met iedere aankoop gaat er een bedrag naar BlueHousePushkar en maken wij samen een verschil! Iedere bijdrage maakt het mogelijk om deze armoede cyclus te verkleinen.

 

Sisterhood

Alle producten die ik verkoop zijn vóór vrouwen, voor jou! Het liefst gemaakt dóór vrouwen...ieder item heeft daardoor een diepere waarde. Van de ene 'Sister' naar de andere 'Sister' en dan door naar jou 'Sister'. Dat voel ik als Sisterhood en geeft mijn werk en webshop een diepere betekenis. 

Steeds meer komt het thema Vrouw zijn echt tot uiting in mijn Webshop (en in mijzelf) het dragen van mooie echt supervrouwelijke kleding en prachtige sieraden om jouw Vrouw Zijn te vieren en te beleven! Vrouw zijn in precies zoals jij bent! Authentiek en puur. 

Ik wil niets liever dat jij gaat stralen vanuit diegene wie jij bent. Jouw essentie, dat wie jij bent is volkomen uniek en precies voldoende. De plek die jij in je leven inneemt is bedoelt voor jou. En mooie kleding kan jou helpen om die plek ook echt te gaan innemen!

 

Gypsy Nature

In maart 2019 besloot ik mijn Psychosynthese praktijk BureauReuvers waar ik 10 jaar met hart en ziel in gewerkt heb, op een lager pitje te zetten en vol te gaan voor The-TwoSisters. Vanaf die dag heeft de shop een enorme boost gekregen! Yep, als je gaat voor dat wat je voor je ziet, als je de obstakels die er zijn durft te nemen (en geloof mij die zijn er) Dan is er heel veel mogelijk!

Zoals je mij hier ziet op de Royal; Elfield motor reis ik het liefst rond door India! Mijn "Gypsy nature" geef ik steeds meer de aandacht. Het mag, het moet zelfs om steeds meer contact met mijn essentie en creactiviteit. Steeds meer worden ik ben en wie ik wil zijn. En dat gun ik jou ook!

 

TwoSisters Kledinglijn

Inmiddels heb ik mijn eigen kledinglijn waar ik supertrots op ben!! De site is uitgebreid met hipbelts, tassen,riemen en supergave sieraden. Elk item is door mijzelf met zorg gekozen. Twee keer per jaar ben ik in India, door de Corona is dat momenteel niet mogelijk (of meer dat ik het niet wil) maar ik heb dagelijks contact met de ateliers. 

Alle kleding wordt gemaakt in ateliers waar ik iedere dag binnenloop als ik in Pushkar ben. Het zijn kleine ateliers waar tussen de 10 en 15 mensen werken onder goede omstandigheden.

Als je meer wilt zien en weten kijk dan gerust op Facebook pagina The-Twosisters Ik heb heel veel leuke video's gemaakt van mijn laatste reis♥️

Ik vind het geweldig om steeds opnieuw te zoeken naar nieuwe producten die van goede kwaliteit zijn, een bijzonder verhaal hebben met de hand gemaakt zijn, en waar ik een bijdrage kan leveren aan het leven van de medemensen die wij helpen door deze producten te kopen:-)

En natuurlijk, om jou als vrouw te laten shinen in wie jij bent!!

Twee collecties

Inmiddels hebben we twee verschillende Collecties! 

De Gypsy collectie en de Zijden Collectie💃In de zijden collectie hebben we van de meeste items maar 1 op voorraad. De stoffen van alle rokken en de tops zijn 100% sari zijde, het nadeel van die stoffen is dat het antieke stoffen zijn. Dat betekent dat ze soms sneller slijten.  Een groot deel van de jurken en kimono's zijn ook van deze antieke stoffen gemaakt en sommige zijn een mengeling van zijde en Polyester. Het allerbelangrijktse vinden wij de kleuren en de zachtheid van de stoffen.  Ieder Item is volkomen uniek, ook dat vinden wij heel belangrijk omdat jij ook zo uniek bent💃

De Gypsy collectie is een mengeling van kleur en van stoffen die niets aan de verbeelding over laat! Deze stijl zal je niet snel ergens anders vinden en wij willen vooral jouw vrouw zijn benadrukken, De Essentie van wie jij bent weer laten shinen. 

Ons doel is jou blij te maken, dan is onze missie geslaagd! 

Heel veel liefs,

Addie en Ingrid

 

 

© 2016 - 2021 TheTwosisters | sitemap | rss