Sorteer op
 • Boho D.B
  Boho D.B

  Wooow!! Deze prachtige Boho ring mag niet ontbreken in jouw ringen collectie. De details zijn waanzinnig!!! De ring is met liefde met de hand gemaakt en dit is dan ook zeker terug te zien.

  De ring bestaat uit veel details die…

  € 47,95
 • Boho B.B.
  Boho B.B.

  Hoe leuk is het om op te vallen met je sieraden? Deze prachtige Boho ring mag dan ook niet ontbreken in jouw ringen collectie. De details zijn waanzinnig!!! De ring is met liefde met de hand gemaakt en dit is dan ook zeker terug…

  € 47,95
 • Mandala
  Mandala

  Hoe leuk is het om op te vallen met je sieraden? Deze prachtige Mandala ring mag dan ook niet ontbreken in jouw ringen collectie. De ring heeft bovenop een prachtig design. De ring is met liefde met de hand gemaakt en dit is dan…

  € 34,95
 • Feather
  Feather

  Deze prachtige feather ring is van 925 zilver én verstelbaar! Daarbij heeft de veer ook nog een super mooie betekenis: Waarheid, vooruitgang, wijsheid, zuiverheid, verlichting en kracht zijn onder andere woorden die de veer…

  € 27,95
 • Whale
  Whale

  Wow, wat een prachtige ring is dit? Op aanraden van mijn atelier in India:-) een prachtige zilveren ring walvis staart ring. Je kan hem op verschillende manieren dragen en ook heel mooi als Boho ring!

  ∙ Materiaal: 925…

  € 27,95
 • Queen
  Queen

  Supermooie Queen 925 zilveren ring. De details zijn amazing! Je kan deze ring op twee manieren dragen. Je hebt echt een prachtig sieraad met deze Beauty!! Ik heb deze ring meegenomen uit India!

  ∙ Materiaal: 925 zilver
  ∙ Maat:…

  € 19,95
 • Feather
  Feather

  Deze prachtige super lieve feather ring is van 925 zilver. Daarbij heeft de veer ook nog een super mooie betekenis: Waarheid, vooruitgang, wijsheid, zuiverheid, verlichting en kracht zijn onder andere woorden die de veer…

  € 19,95
 • Crown
  Crown

  OOOHHH, Deze prachtige ring is van 925 zilver en je kan hem op twee manieren dragen. Je voelt je een echte Gypsy Queen met deze mooie ring! De details zijn echt geweldig! Ik heb deze ring meegenomen uit Pushkar India:-)

  ∙…

  € 19,95
 • Moon
  Moon

  Deze prachtige ring is van 925 zilver en je kan hem op twee manieren dragen. De details zijn echt geweldig! Ik heb deze ring meegenomen uit Pushkar India:-)

  ∙ Materiaal: 925 zilver
  ∙ Maat: van 16 mm. t/m 19 mm.
  ∙ Hoogte: 10…

  € 19,95
 • Dot
  Dot

  Deze prachtige ring is van 925 zilver en heeft leuke stipjes als detail. Deze ring is perfect om te combineren met andere leuke ringen. Ik heb deze ring meegenomen uit Pushkar India:-)

  ∙ Materiaal: 925 zilver
  ∙ Maat: van 16…

  € 19,95
 • Sun
  Sun

  Wow, wat een prachtige ring is dit? Zon het hele jaar door! deze ring is van prachtig 925 zilver gemaakt:-)

  ∙ Materiaal: 925 zilver
  ∙ Maat: van 16 mm. t/m 19 mm.
  ∙ Hoogte: 22 mm.

  ✔︎ Voor 17:00 uur besteld = gelijk…

  € 19,95
 • Lotus
  Lotus

  Wow, wat een prachtige ring is dit? Ontwapenend, magisch en sereen…. dat is wat een lotus bloem betekent. Hoe bijzonder dat jij dit aan je vinger draagt? Als cadeautje ook perfect, want je geeft samen met een werkelijk prachtige…

  € 24,95
 • BTB 1
  BTB 1

  ♥️Best To Buddha zilveren Ring:-) YEP, lijkt sprekend op Buddha to Buddha. In Bali staat een fabriek/ atelier waar allerlei sieraden worden gemaakt. Inderdaad, kopieen van BTB.

  Desalniettemin net zo prachtig!

  Ik heb twee…

  € 49,95
 • Jaina
  Jaina

  Jaina gevlochten Zilveren ring die ik heb meegenomen uit de zilverwinkeltjes Ubud Bali.

  ∙ Materiaal: 925 zilver
  ∙ Ringmaat: 19 mm.
  ∙ Hoogte: 8 mm

  ✔︎ Voor 17:00 uur besteld = gelijk verzonden!

  Je bestelling verpakken…

  € 21,95
Sorteer op

Zilveren ringen! Nieuw in onze collectie

Zilveren ringen zijn ontzettend populair en daarom heb ik mijn uiterste best gedaan om de mooiste ringen voor jou uit te kiezen en mee te nemen vanuit India.

Bestel online jouw Zilveren ring

Heb je jouw ring gevonden (tussen al dat moois!) bestel dan voor 16:00 uur dan wordt jouw ring nog dezelfde dag aan jou verzonden! Zo leuk dat je de ring dan (als alles meezit) al de volgende dag in je bezit hebt en kunt dragen. 

Ringmaat

Mocht je twijfelen over je ringmaat? Klik dan hier

© 2016 - 2021 TheTwosisters | sitemap | rss