Lieve Vrouw, binnenkort opent onze nieuwe Webshop!!! Omdat we nu alle producten overzetten hebben we tijdelijk even geen Wensbedels. Vanaf 15-10 zijn ze er weer!!

 

Wensbedels en Mantra Prayer Box

De Mantra prayer box en de wensbedels heb ik gevonden in India. Beide van 925 Zilver en hebben allemaal een echte steen. 

Heb jij een specifieke wens? En wil je graag deze wens op een bijzondere, vrouwelijke en tijdloze wijze voor altijd bij je kunnen dragen? Of wens jij graag een dierbare of een bijzondere periode voor altijd op jouw huid bij je te kunnen dragen? Deze wenskoker is werkelijk een prachtig sieraad om aan jezelf kado te geven of om iemand anders liefdevol te verrassen.

Het kokertje kan aan één zijde open door aan het dopje te draaien.
Dit betekent dat je dus iets in het kokertje kunt doen, iets wat jou dierbaar is, of een specifieke wens geschreven op een gouden vloeipapier.

Maar je kunt het kokertje uiteraard ook zelf vullen met iets wat jou dierbaar is. Denk aan gedroogde bloemen van jouw bruiloft of een uitvaart, een stukje van jouw trouwjurk, de eerste tandjes van jouw kindje(s) of hun haarlokje.

Je kan er ook zand in laten verwerken, van een begraafplek van jouw dierbare, of zand van een andere bijzondere plek waar je fijne herinneringen aan hebt. 

© 2016 - 2021 TheTwosisters | sitemap | rss