Born to be Free!

Dat is waar ik in geloof, dat jij het beste uit jezelf kan halen. Kansen zien en ook durven te pakken. Zo heb ik mijn droom om deze webshop én veel te reizen waargemaakt! Dat is echt niet over 1 nacht ijs gegaan en het heeft enkele jaren, veel moed en doorzettingsvermogen gekost om te zijn waar ik nu ben! En dat is WAANZIINNIG! Inmiddels werk ik met 4 kleine ateliers en is er mijn eigen kledinglijn 'TheTwoSisters"

Hoe het begon in 2016

Vijtien jaar geleden, op mijn eerste reis naar India, is mijn droom ontstaan om alle mooie dingen die ik daar zag mee te nemen en door te geven aan vrouwen in Nederland. Daarnaast wilde ik een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van vrouwen in de benarde situaties die ik zag.... En zo begon het...in 2016 ontmoette ik de oprichter van "Peoples Trust" en heb ik mijn dromen mogen waarmaken. Zo begon het met exclusieve tassen en sieraden van Ziqpa worden gemaakt door jonge vrouwen uit India die zijn bevrijd uit gedwongen prostitutie. Een groot deel van de opbrengst gaat naar "Peoples Trust" (in India) waar vrouwen de kans krijgen een vak te leren en zo een toekomst hebben. Inmiddels zijn die tassen en sieraden helemaal op maar zoek ik ALTIJD naar wegen om de vrouwen in India en hun families te steunen waar mogelijk.

Voor vrouwen, door vrouwen

Alle producten die ik verkoop zijn vóór vrouwen, voor jou! Het liefst gemaakt dóór vrouwen...ieder item heeft daarin een diepere waarde en betekenis. Van de ene 'Sister' naar de andere 'Sister' en dan door naar jou 'Sister'. Dat voel ik als Sisterhood en geeft mijn werk en shop een diepere betekenis. 

Steeds meer komt het thema Vrouw zijn echt tot uiting in mijn Webshop (en in mijzelf) het dragen van mooie echt supervrouwelijke kleding en prachtige sieraden om jouw Vrouw Zijn te vieren en te beleven! Vrouw zijn in precies zoals jij bent! Authentiek en puur. Ik wil niets liever dat jij gaat stralen vanuit diegene wie jij bent. Jouw essentie, dat wie jij bent is volkomen uniek en precies voldoende. De plek die jij in je leven inneemt is bedoelt voor jou. En mooie kleding kan jou helpen om die plek ook echt te gaan innemen!

Anno 2020

Inmiddels is de site uitgebreid met kleding, hipbelts, tassen, riemen en supergave sieraden. Elk item is door mijzelf met zorg gekozen. Uit Bali maar voornamelijk India. Twee keer per jaar ben ik in India. Alle kleding wordt gemaakt in ateliers waar ik iedere dag binnenloop als ik in Pushkar ben. Het zijn kleine ateliers waar tussen de 10 en 15 (meestal mannen) werken. 

Als je meer wilt zien en weten kijk dan gerust op Facebook The-Twosisters Ik heb heel veel leuke video's gemaakt van mijn laatste reis♥️

Ik vind het geweldig om steeds opnieuw te zoeken naar nieuwe producten die van goede kwaliteit zijn, een bijzonder verhaal hebben met de hand gemaakt zijn, en waar ik een bijdrage kan leveren aan het leven van de medemensen die wij helpen door deze producten te kopen:-))

Lieve groet, Ingrid Reuvers 

 

© 2016 - 2021 TheTwosisters | sitemap | rss