Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)

Profiteer van onze sale. Tot wel 70% korting. Ondek nu

Het verhaal van Sabrina

Het verhaal van Sabrina

, door Ingrid Reuvers, 2 min lezen

Doe maar ‘gewoon, dan doe je al gek genoeg,

een gezegde die past bij onze ‘maaiveldcultuur’.

Maar hoe saai zou het zijn, als iedereen ‘gewoon’ zou doen.

Dit is een pleidooi voor ‘anders’ durven zijn.

Ik heb de overtuiging dat je als ziel besluit om naar de aarde terug te keren, je kiest je ouders uit en de lessen die je wilt leren. En om alles niet te gemakkelijk te laten verlopen, neem je als bonus de nodige bagage uit je vorige leven mee. Tijdens het opgroeien ervaar je vervolgens de roep van je ziel die jou herinnert waar je voor kwam, komt mensen tegen die je lessen leren en doet ervaringen op die je laten groeien. Zo ervaar ik het in ieder geval en ik vind het heerlijk om elk jaar weer ouder te worden en nieuwe lessen te leren. Al met al een prachtig groeiproces, die met name achteraf mooi is. Er middenin kan het soms behoorlijk lastig zijn.

Anyhow, die roep van je ziel, daar zit in mijn pleidooi de crux. Die bron van wijsheid die in jou zit. Ik heb voor mezelf meer dan ooit zichtbaar wat ik wel en niet in mijn leven wil, en wat echt bij mij past. En kleding is daar een onderdeel van. Het is in mijn ogen een uitingsvorm van wie je bent en hoe je je voelt. Ik doe mijzelf recht aan wanneer ik kleding draag die écht bij mij past. Ik word er zo ontzettend blij van wanneer ik mijn Flamenco rok om mij heen wikkel en de stof op mijn benen voel als ik loop. Even extra de pas erin en de stof danst om mij heen. Heb hem dan ook in vier kleuren. En wat voel ik mij thuis in al die gekleurde rokken die letterlijk zo zacht als zijde zijn. Glimlachend bewonder ik de patronen en dwaal dan af naar een vorig leven.

 Het raakte mij om te horen dat sommige dames de rokken prachtig vinden, maar deze niet durven dragen. Ik zou willen zeggen, neem die roep in jou serieus. Het is onderdeel van wie jij bent. Onderschat de kracht van de juiste kleding niet. Lekker doen, wees eigenwijs, wees anders. Trek die prachtige rok thuis aan en dans op je lievelingsnummer. Ga boodschappen doen, uit eten, naar vrienden en vervolgens naar je werk. En voordat je het weet accepteert jouw ziel die ‘veilig’ garderobe niet meer.

Liefs Sabrina


Blog posts

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.