Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)

Profiteer van onze sale. Tot wel 70% korting. Ondek nu

Het verhaal van Ilona

Het verhaal van Ilona

, door Ingrid Reuvers, 2 min lezen

Ik geef jou nu een kijkje in mijn leven:

Eigenlijk heb ik zo lang ik mij kan herinneren altijd al issues gehad met mijn gewicht, met daarbij ook het bekende jo-jo effect door zg crash diëten. Zeker nadat ik moest stoppen met sporten was het verrekte moeilijk mijn gewicht op peil te houden. Maar toen ik de 100 kilo passeerde ging hier een knop om: Ik kon mijzelf niet eens meer aankijken in de spiegel,
dit was ik niet en de wijde 'hobbezakken' die ik alleen nog maar aan kon was ik al helemaal niet ik... De knop ging om!

En terwijl ik mijn lifestyle zo drastisch opgooide zag ik de TwoSisters kledinglijn voorbij komen op facebook, wauw, wat een prachtige rokken,het was liefde op het eerste gezicht! Ik beloofde mijzelf: na de eerste 10 kilo kwijt te zijn dan mocht ik zo een mooie Gipsy rok kopen....

Een paar weken later was het zover, ik ontving mijn allereerste pakketje van TwoSisters, met een special note van Ingrid en Addy. Alleen dàt en de manier van inpakken gaf mij al dat warme sister gevoel, dat gevoel dat je niet zo maar een klant bent, maar juist dat gevoel dat je speciaal bent, dat je het waard bent, dat je jezelf mag 'liefen' en juist dàt, dat van mijzelf houden was iets wat ik eigenlijk niet meer deed....

Tot die allereerste allereerste groene Gipsy, wat een heerlijke rok. Ik bleef de spiegel opzoeken, op straat zocht ik mijn reflectie in de ramen die ik tegen kwam, ik draaide continu om mijn as om de rok maar om me heen te laten zwieren. Wat voel ik mij opnieuw vrouw en ik ben het waard, ik voel me weer mooi en hoe lekker zitten deze rokken.
Hoe heerlijk dat gevoel: Ik voel mij op en top vrouw! 💝

Ik overdrijf niet als ik zeg: TwoSisters heeft mijn leven veranderd, ik ben nu zo een 25 kilo afgevallen, puur op wilskracht, en een grote garderobe bestaande uit rokken en jurken rijker. Heel eerlijk, ik kijk niet eens meer om naar andere kledingwinkels...

Weet je, ik mag zijn wie ik ben en met deze prachtige kleding kan ik ook uitdragen wie ik mag zijn. Ik ben mijzelf weer lief gaan hebben, ik doe mijn best weer voor mijzelf te zorgen en, op leeftijd van 52, vind ik het heerlijk als men het hoofd nog es omdraait als ik voorbij loop in mijn zwierige rokken, ik ben (natuur) vrouw!
Weet je? Ik heb nu nog één wens dat is om één keer model te mogen staan voor Two Sisters, één keer voor de camera te mogen staan in deze prachtige kleding. - Ik blijf dromen!

Wat ik jou mee wil geven, als je ook nog iets van twijfel hebt of deze kleurrijke kleding iets voor jou is, dan kan ik je dit meegeven sister, hou van je zelf, lief jezelf genoeg om je dit te gunnen, want je bent het waard. Volg je dromen!

Blessed Be,

Liefs, Ilona van der Meulen
(Friesland)


Blog posts

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.